SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Kapalı Çarşı'da bebek kıyafetleri ne kadar?

Yeni ebeveyn olmuş kişiler Bursa'da bebek kıyafetleri almak için Bursa Kapalı Çarşı'da bebek kıyafetlerinin fiyatlarını nasıl buluyor? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 09:20
Kaynak: Bursada Bugün
Bursa Kapalı Çarşı'da bebek kıyafetleri ne kadar?

CEREN SÜMBÜL / BURSADA BUGÜN

Bebeklerin hızlı gelişim gösterdiği aylarda giyim sektörüne adeta bir servet yatıran yeni ebeveynler artan enflasyonun karşısında zor zamanlar geçiriyor. Çarşıda bebek kıyafetlerinin etiketlere yansıyan fiyatları zincir mağazaların yansıtmış olduğu etiket fiyatlarını aratmasa da vatandaşların gözünden nispeten daha uyguna gelmekte.

"ÇARŞIDAN PAZARDAN ALIŞVERİŞ YAPMAYA BAŞLADIM"

Kapalı Çarşı'da çocuğu için kıyafet alışverişinde bulunan bir vatandaş uzun zamandır giyim alışverişlerini çarşıdan veya giyim pazarından yaptığını belirtti. Vatandaş, "Çarşı veya giyim pazarında da fiyatlar çok düşük değil ama en azından bilindik markalara göre daha uyguna üç beş parça bulabiliyoruz. Hayat pahalılığı giderek arttığından beri çarşıdan pazardan alışveriş yapmaya başladım" dedi.

BEBEK KIYAFETLERİ NE KADAR?

Yeni ebeveyn olmuş kişiler Bursa'da bebek kıyafetleri almak için çarşı da şu fiyatlarla karşılaşıyorlar: Bebek kız elbiseleri 290 lira, 350 lira; erkek çocukları için tişörtler en düşük fiyatlar 100 liradan başlıyor. Bazı bebek kıyafetleri ise indirimli 250 liradan başlayan fiyatlarla çarşıda yerini alıyor. Çarşıda bulunan mağazalarda bebek kıyafetlerin 550 liradan satışı yapıldığı görüldü. Outlet çocuk kıyafetleri ise 200-250 liradan satılmakta.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.