SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'nın devleri duyurdu! Çok sayıda işçi alınacak

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden şirketler personel alımlarına devam ediyor. Milyonlarca iş arayan vatandaş ise siteler üzerinden iş aramaya devam ediyor. Bursa'da da birçok firma işçi alımlarına devam ediyor. Bursa'nın en büyük şirketleri listesine girmeyi başaran Beyçelik Gestamp ve Harput Tekstil açılan iş ilanlarıyla çok sayıda işçi alınacağı duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 17:50
Kaynak: Bursada Bugün
Bursa'nın devleri duyurdu! Çok sayıda işçi alınacak

İŞKUR üzerinden her gün farklı pozisyonlarda alım ilanları yayınlanıyor. 3 milyonun üzerinde işsiz vatandaş ise çeşitli sitelerden iş ilanları takip ediyor. Bursa'da da firmalar ilanlarını yayınlayarak eksik pozisyonları doldurmaya çalışıyor. 2022 yılında Bursa'nın en büyük firmaları listesinde  17'inci sırada bulunan Beyçelik Gestamp 3 personel alınacağını duyurdu. Yine aynı listede 37'inci sırada bulunan ve Bursa'da 44 yıldır faaliyet gösteren Harput Tekstil ise tam 8 personel alınacağını açıkladı. Bunun yanı sıra diğer firmalar da personel alımlarını sürdürüyor.

İŞTE PERSONEL ALACAK FİRMALAR VE ŞARTLARI:

BEYÇELİK GESTAMP

Bursa'nın köklü fabrikaları arasında yer alan ve 33 yıldır faaliyet gösteren Beyçelik Gestamp, 3 engelli personelin alınacağını duyurdu.

HARPUT TEKSTİL

Bursa'nın diğer köklü fabrikaları arasında yerini alan ve 44 yıldır faaliyetini sürdüren Harput Tekstil, 8 Kalite Kontrolcü alınacağını açıkladı.

GÖLİPLİK ŞEREMET TEKSTİL SANAYİ (İPLİK OPERATÖRÜ)

YILSAY TEKSTİL (Dokumacı/Endüstriyel Dokumacı)

KARESİ POLYESTER VE PETROKİMYA (FORKLİFT OPERATÖRÜ)

BERK BOZACI (ÜTÜCÜ)

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.