SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa terminalde bilet fiyatlarına gelen zam yüzde 60'ı geçti!

Bursa Uluslararası ve Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bayram öncesi bilet alarak erken tatile gitmek isteyen vatandaşlar, fiyatları görünce şok oldu. Bursa'dan Antalya'ya gitmek isteyen bir vatandaş bayram öncesi 500 TL olan bilet fiyatının bayram zamanında 880 TL olmasına isyan etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2024 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2024 14:59
Kaynak: Bursada Bugün
Bursa terminalde bilet fiyatlarına gelen zam yüzde 60'ı geçti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurban bayramının 9 gün olduğunu açıkladı. Açıklamanın ardından Bursalı vatandaşlar otobüs biletlerine şimdiden bakmaya başladı. Bursa Uluslararası ve Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde memleketine gitmek isteyen vatandaşlar duydukları fiyatlar karşısında hayrete düştü. 

BİLET FİYATLARI YÜZDE 60 ZAMLANDI

Bursa-Antalya arası bayram öncesi 500 TL iken bayram zamanı bu fiyat 880 TL'ye çıkıyor. Yine Bursa-Ankara arası 499 TL'den 600 TL'ye yükseliyor. 

DOĞU ANADOLU VE GÜNEY ANADOLU BÖLGESİ UÇAKLA DAHA UYGUN

Doğu Anadolu ve Güney Anadolu bölgesine seyahat gerçekleştiren firmalar ise bayram öncesi ve bayram zamanı fiyatları aynı tuttu. Firmalar, Bursa-Erzincan arası bin 300 TL, Bursa-Gaziantep arası bin 300 TL ve Bursa-Mardin arası yolculukları bin 400 TL olarak belirledi.

Fiyatlar bu halde olunca vatandaşların yolculuk sırasında yiyeceklere ödeyecekleri fiyatları hesap etmeye başladı.

Buna göre bir seyahat kişi başı 2 bin TL'yi geçiyor. Hal böyle olunca vatandaşlar alternatif olarak uçak fiyatlarının daha uygun olduğunu söyledi.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.