SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursalılar güzel havanın tadını çıkardı! Çarşıda yoğunluk

Bursa'da havanın güzel olmasını değerlendiren Bursalı vatandaşlar, çarşıya akın etti. Bazı vatandaşlar ev alışverişi yaparken bazı vatandaşlar ise sıcak havanın tadını çıkardı. Döviz bürolarında yaşanan yoğunluk ise dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 18:16
Kaynak: Bursada Bugün
Bursalılar güzel havanın tadını çıkardı! Çarşıda yoğunluk

BURSADA BUGÜN

Soğuk kış ayları artık geride kaldı ve beklenen sıcak havalar yaşanmaya başladı. Ramazan ayının gelmesiyle vatandaşların oruçlu olması ve yağmurların bir türlü dinmediği Bursa sokakları adeta sessizliğe bürümüştü. Bu çerçevede mart ayının bitmesine 3 gün kala sıcağı gören Bursalı vatandaşlar çarşıya akın etti. Sevdikleriyle güzel bir gün geçirmek isteyen Bursalılar, bir yandan ev alışverişini yaparken bir yandan da güzel havanın tadını çıkardı. Ayrıca pazar günü yapılacak seçim öncesi de 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda seçim stantlarında yoğunluk dikkatlerden kaçmadı.

DÖVİZ BÜROLARINDA YİNE YOĞUNLUK YAŞANDI

Havaların ısınmasıyla kendini dışarı atan Bursalılar yine döviz bürolarında uzun kuyruklar oluşturdu. Her geçen gün değerini biraz daha kaybeden Türk lirası, vatandaşları yatırım için dolar ve euro almaya yöneltti.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.