SON DAKİKA
Hava Durumu

Büyük Birlik Partisi'nden yeni seçilen belediye başkanlarına ziyaret

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, beraberindeki Bursa İl Yönetimi ve Alperen Ocakları temsilcileri ile birlikte, seçilen belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerine başladı. İlk olarak Yıldırım Belediye Başkanı Sayın Oktay Yılmaz'ı ziyaret eden heyet ,akabinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Bozbey'i makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 20:41
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 20:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Büyük Birlik Partisi'nden yeni seçilen belediye başkanlarına ziyaret

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, beraberindeki Bursa İl Yönetimi ve Alperen Ocakları temsilcileri ile birlikte, seçilen belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerine başladı. İlk olarak Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ı ziyaret eden heyet ,akabinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i makamında ziyaret etti. 

Alfatlı" 31 Mart seçimleri öncelikle muhtarlarımıza, beldelerimize , ilçelerimize, illerimize ve vatandaşlarımıza  hayırlı olsun. Vatandaşlarımız demokratik haklarını kullanarak seçimlerde sözlerini söylediler. Şimdi seçilen yöneticilerin hizmet zamanıdır. Seçilen belediye başkanlarını ve tüm seçilenleri tebrik ediyoruz. Biz de Bursa ilimizde tüm belediye başkanlarımızı ziyaret edeceğiz. Büyük Birlik Partisi olarak Cumhur İttifakı içinde yer alıyoruz. Ancak tüm belediye başkanlarımızın vatandaşlarımızın lehine olan uygulamalarında yanlarında olacağız. Vatandaşlarımızın aleyhine olan tüm konularda ve kararlarda da gerekli uyarıları yapacağız. Bizim temennimiz tüm belediyelerimizde daha iyi hizmet yarışı olsun." dedi.

Ziyaretler heyetin çiçek takdimi ile sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.