SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP Karacabey İlçe Başkanlığından İYİ Parti ile ittifak iddiaları hakkında açıklama!

CHP Karacabey İlçe Başkanlığı tarafından İYİ Parti ile ittifak iddiaları hakkında açıklama geldi. CHP Karacabey İlçe Başkanlığı tarafından, "Karacabey'de hiçbir siyasi partiyle herhangi bir bağımız ve ittifakımız yoktur" ifadeleri kullanıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 22:12
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 22:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
CHP Karacabey İlçe Başkanlığından İYİ Parti ile ittifak iddiaları hakkında açıklama!

CHP Karacabey İlçe Başkanlığı tarafından İYİ Parti ile ittifak kurulduğu iddiaları hakkında açıklama geldi.

CHP Karacabey İlçe Başkanlığı'nın açıklaması şöyle;

Son günlerde bazı asılsız yakıştırmalar ve söylemler, partimizi bu açıklamayı yapmaya zorunlu kılmıştır.

Karacabey'de hiçbir siyasi partiyle herhangi bir bağımız ve ittifakımız yoktur. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Bozbey'i sahiplenmeye çalışanlar, büyükşehirde hiçbir iddiaları olmadığı için Karacabey seçimlerinde anlaşmışız gibi gösterip adayımız hakkında asılsız söylemler ortaya atmışlardır. Bizimle görüntü veren vatandaşlarımızı baskı altına almaya çalışmışlardır. Kendi partilerinden ümidi olmayanlar Cumhuriyet Halk Partisi'ne bel bağlamışlar ve adaylarımız Mustafa Bozbey ve Gönül Avil'in adını kullanarak siyasi çıkar hesaplarına girişmişlerdir.

CHP Karacabey adayımız en başından beri Gönül Avil'dir.

Kendisi çok başarılı bir seçim kampanyasını alnının akıyla geride bırakmıştır. Kimsesizlerin, dar gelirlinin, kadının, gencin, yaşlının, çiftçinin ve üreticinin umudu olmuştur. Karacabey'e çok yakışacak sosyal belediyecilik anlayışının yegane temsilcisidir. Adayımız Gönül Avil, hayatı boyunca hesap veremeyeceği bir durumla karşılaşmamıştır. Rakiplerinin aksine Karacabeyli vatandaşlarımızın gönüllerine girmeyi başarmıştır. Tekrar belirtmek isteriz ki

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa büyükşehir adayımız Mustafa Bozbey'dir ve onun Karacabey'deki ortağı Cumhuriyet Halk Partisi Karacabey Belediye Başkan Adayı Gönül Avil'dir. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.