SON DAKİKA
Hava Durumu

Cilveli Cavidan, Bursa'da kapılarını açtı

Bursa gece hayatına yeni ve nezih bir soluk getirecek Cilveli Cavidan'ın açılışı görkemli bir kutlama ile gerçekleşti. Mekanın ilk gününde Fatih Ürek, Bursalıları coştururken Merve Özbey, Rubato, Ayta Sözeri ve Ayçin Asan da önümüzdeki günlerde sahne alacak.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 00:13
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 00:13
Kaynak: Bursada Bugün
Cilveli Cavidan, Bursa'da kapılarını açtı

Bursalı müzikseverler için yeni bir alternatif niteliği taşıyan Cilveli Cavidan'ın açılışı, Nilüfer Odunluk'ta görkemli bir şekilde gerçekleştirildi.

Gökhan İpek, Mustafa Pala ve Cemre Kılıçdemir'in ortaklığında Bursalılar ile buluşturulan mekanın açılışına çok sayıda müziksever katıldı.

Yaklaşık 1000 kişilik kapasiteye sahip restoran, açık ve kapalı geniş alanlarıyla misafirlerine Türk müziğinin ünlü temsilcilerinin müziği eşliğinde hizmet verecek.

Bursa'nın ihtiyacı olan bir mekanı hizmete geçirdiklerini kaydeden Gökhan İpek, "İyi bir mekan oluşturmak için 120 gündür ortaklarımız ile birlikte yılmadan gece gündüz çalıştık. Günümüze geldiğimizde işimiz sadece canlı müzik değil, aynı zamanda insanlara iyi lezzet sunup görsel olarak iyi hizmet vererek, onları hayata dair motive edebilmek. Son yıllarda kötü günler yaşadık, insanların bu motivasyona ihtiyacı olduğu için böyle bir mekan oluşturduk. Ortaklarımızla beraber daha güzel işlere imza atmak için herkesi bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Gecenin ilerleyen anlarına doğru Fatih Ürek sahne aldı. Eğlenceli sahnesiyle büyük beğeni toplayan şarkıcı, geçmişten günümüze seslendirdiği şarkılarla Bursalıları doyasıya eğlendirdi.

Cilveli Cavidan'da 20 Nisan Cumartesi günü Merve Özbey, 26 Nisan Cuma günü Rubato, 5 Mayıs Cuma günü Ayta Sözeri, 10 Mayıs Cuma günü Matmazel Coco, 12 Mayıs Pazar günü Duygu Kutlu, 17 Mayıs Cuma günü Ayçin Asan sahne alacak.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.