SON DAKİKA
Hava Durumu

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Orhangazi'de

31 Mart yerel seçimlerine 3 gün kala partisinin Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yapılan mitingine katılan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, kendisini dinleyen kalabalığa seslenerek adayları Mücahit Hatipoğlu için destek istedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 21:14
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 21:14
Kaynak: Bursada Bugün
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Orhangazi'de

Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerinde Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Demokrat Partisinin Belediye Başkan Adayı Mücahit Hatipoğlu için miting düzenlendi. Cumhuriyet alanında yapılan mitinge Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, ortak aday çıkaran Saadet ve Demokrat Partinin teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Burada bir konuşma yapan Demokrat Parti Orhangazi Belediye Başkan Adayı Mücahit Hatipoğlu, Orhangazi Belediyesi'nin son 5 yılı için eleştirelerde bulunup, seçimi kazanmaları halinde iyi bir hizmet anlayışı ile Orhangazi'nin hakkettiği hizmeti getireceklerini söyledi.

Daha sonra Orhangazi halkına seslenen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'da yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğe dikkat çekerek, ''Bizim  derdimiz bayrak inmesin, ezan dinmesin bizim  Demokrat Parti olarak kavgamız bin yıldır okunan ezanın susmaması, dalgalanan bayrağın inmemesi için, o yüzden hem yerelde hemde genelde Demokrat Parti olarak mücadelemiz sürecek, şimdi ise önümüzde önemli bir yerel seçim var, sizlerden Orhangazi adayımız Mücahit Hatipoğlu için desteklerinizi bekliyorum inşallah pazar günü Orhangazi'de bizim adayımızın başkan olacağı bir seçim olacak hepinize şimdiden teşekkür ediyorum'' dedi.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.