SON DAKİKA
Hava Durumu

Demokratlara Diyarbakır ilgisi...

2023 Milletvekili seçimlerinde, Demokrat Parti Bursa İl Başkanlığı'nda ilk açıklama Bursa Diyarbakırlar Derneği Başkanı Orhan Atalay'dan geldi.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2023 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2023 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Demokratlara Diyarbakır ilgisi...

Milletvekilliği aday adaylığı açıklamasına İl Başkanı Çağrı KaplanGİK Üyesi Ali Kamil Goral, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

İl Başkanı Kaplan, "Bu güne kadar bizi yalnız bırakmayan değerli ve aziz ağabeyimiz Orhan Atalay'ın ülkenin ateşe atıldığı günümüzde ateşten gömleği giyerek bu ulvi vatan nöbetine talip olmasının gururunu yaşıyoruz" dedi.

Milletvekilli Aday Adayı Orhan Atalay, "Bir davanın köklü neferleri ile birlikte bu yola baş koyduğum için mutluyum bunu İl Başkanlığı'nda birkez daha anladım. Her durumda 21 yıllık iktidarın değişmesi zaruridir. Ben Diyarbakırlıyım. Hiç bir devlette, canı yanmış servetini kaybetmiş yakınlarını yitirmiş vatandaşa 20 yıl vadeyle ev satışı bizim ülkemizin dışında göremezsiniz. Bu sadece bizim akli bakilerin icat edebileceği bir projedir. Söylenecek daha çok sözümüz var. Kalan sözlerimizi TBMM kürsüsünden söylemek için Bursa ikinci bölgeden adayım" dedi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.