SON DAKİKA
Hava Durumu

DP Genel başkanı Orhangazi'de konuştu: Hükümete olan itirazlarımız seçim sonuçları ile anlam buldu

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, yerel seçimler sonrasında partisinin teşkilatlarına yönelik başlatmış olduğu Türkiye gezisi kapsamında Bursa'nın Orhangazi ilçesine geldi. Uysal'ı burada Demokrat Partisi İl Başkanı Çağrı Kaplan, partinin ilçe teşkilatı ve seçimlerde ittifak yaptıkları Saadet partisi yönetimi ile Orhangazi belediye başkan adayları Mücahit Hatipoğlu karşıladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2024 21:59
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2024 21:59
Kaynak: Bursada Bugün
DP Genel başkanı Orhangazi'de konuştu: Hükümete olan itirazlarımız seçim sonuçları ile anlam buldu

31 Mart Yerel Seçimleri sonrası süreci değerlendirmek üzere Türkiye'de seçime giren teşkilatlarını ziyaret eden Demokrat Partisinin Genel Başkanı Gültekin Uysal Yalova'nın ardından Orhangazi ilçesine gelerek burada partililer ile bir araya geldi.

Gültekin Uysal, Uysal Orhangazi ziyaretinde genel ve yerel siyasete üzerine önemli açıklamalarda bulunurken, seçimde DP ile ittifak yapan Saadet Partisi İlçe Başkanı Yakup Yıldırım ve ortak belediye başkan adayları Mücahit Hatipoğlu yaptıkları açıklamalar ile yerel seçimlerde ki birlikteliğin önemine vurgu yaparak yeni dönem içinde ortak çalışma mesajı verdiler.

Yerel seçimlerdeki Demokrat Parti adayları olan Mücahit Hatipoğlu'nun her partiden oy aldığına dikkat çekerek oy veren seçmenlere teşekkür ederek şunları söyledi ; Türkiye'de büyük bir çöküşün olduğunu görüyoruz, buna yerel de örnek verecek olursak kötü yönetenler karşımızda olmaya devam ediyor, bu düzene itiraz ettik itiraz halen etmeliyizde, biz bu milletin bu çatışma ikliminden çıkmasını istiyoruz, tüm bunlara rağmen biz seçimlerde toplumsal mutabakat sahasında bu temel taşı tutmak için gayreti gösterdiğimize inanıyorum. bu kapsamda mücadelemiz sürecek bizlere ve seçime giren adaylarımıza destek olan herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

"Yerel seçim sonuçları itirazımız ile anlam buldu"

Şuna inanıyoruz bu ülkenin kaynakları kötü yönetiliyor, ülke zaman kaybediyor, kaynakları yok oluyor, ancak yerel seçimler gösterdi ki neden böyle bir itirazı gösterdiğimiz sonuçlar ile anlam buluyor, bu seçim yerel seçimin ortaya çıkardığı top yekün hükümler var ve bu hükümler çokta kıymetli, vatandaşlar ana muhalefet partisine haklı sebepler ile verdiği destekler ile tepkilerini açıkça dile getirmişlerdir, hepimizin ölçüsü milletin doğrularıdır, biz milletin verdiği karara sadakat duyuyoruz'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.