SON DAKİKA
Hava Durumu

Duymayan kalmasın

Bursa’da 2020 yılında dönemin Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından örnek vatandaş seçilen Beyceli Onur Çetin yeni projeleri ile yoluna devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Duymayan kalmasın

Engelli Sandalye için Mavi kapak toplayarak yola çıkan Beyceli Onur Çetin, Ahbap Kurucu Başkanı Haluk Levent'i örnek alarak projelerine başladığını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti; “yardım projelerimin arasında sadece engeli sandalye yok. Gıda dağıtımından,  afet desteğine, Afrika’daki açlık ve susuzluk çeken insanlara ulaşmak gibi projelerim var.”

Yeni projesinden söz eden Çetin “yeni projemi ‘Duymayan vatandaş kalmasın’ sloganıyla yola çıktım. Burada ki en büyük amacım; işitme engelli vatandaşlarımızın ihtiyacı olan İşitme cihazı bakım setini onlara ulaştırarak hayatlarını kolaylaştırmak. Bu projede, Kar tanesi işitme cihazı merkezi Enis Özgunay bey ve muhtarlarımızın desteğini almaktayım” diye konuştu.

Mavi kapak toplamada muhtarlıklar ve anlaştığı firmalar üzerinden kendisine ulaştığını belirterek vatandaşlardan projelerine desteği için Instagram’dan kendisine ulaşmalarını istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.