SON DAKİKA
Hava Durumu

Karacabey’de metruk bina yıkımları merkez ve kırsalda sürüyor

Karacabey Belediyesi’nin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği 2 metruk bina yıkımının ardından, ilçede ortadan kaldırılan metruk bina sayısı 112’ye ulaştı. Hamidiye ve Abdullahpaşa Mahallelerinde gerçekleştirilen yıkımların Başkan Özkan, “Çalışmalarımız merkez ve kırsalda aralıksız sürecek” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2023 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2023 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Karacabey’de metruk bina yıkımları merkez ve kırsalda sürüyor

Karacabey Belediyesi’nin uzun zamandır sürdürdüğü metruk bina yıkımlarında, 112. binanın yıkımı da geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. 

Merkezde olduğu gibi kırsal mahallelerde de devam eden yıkımlarla, mahalle halkı için hem güvenlik riski oluşturan hem de görüntü kirliliğine neden olan binalar tek tek ortadan kaldırılırken, yıkım sonrası boşalan alanlarda da şehirdeki otopark sorununa geçici çözümler sunuluyor.

Karacabey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği yıkımlar, yasal prosedürlerin tamamlanmasının ardından titizlikle gerçekleştiriliyor. 

Çalışmalar hız kesmeyecek

Bu konuda, mahalle sakinlerinin ve muhtarların talepleri doğrultusunda hareket edildiğini belirten Özkan, yıkımların hız kesmeden süreceğini belirterek, “Bu şekilde yıkılma riski bulunan, kötü amaçlı kullanımlara neden olabilen binaları vatandaşlarımız belediyemize bildirdikleri takdirde, yasal prosedürleri tamamlayıp hız kesmeden yıkımı gerçekleştiriyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımız merkez ve kırsalda aynı hızla devam edecek” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.