SON DAKİKA
Hava Durumu

Kıyafet pazarları da lüks mü oluyor?

Pazartesi günleri açılan genellikle giyim üzerine olan Gökdere Sosyete Pazarı, çevredeki vatandaşların en gözde yerlerinden biri. Peki, ürünlerin fiyatları ne durumda?

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2024 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2024 11:16
Kaynak: Bursada Bugün
Kıyafet pazarları da lüks mü oluyor?

Pazartesi günleri Yıldırım Gökdere'de kurulan Gökdere Sosyete Pazarı, çevredeki vatandaşlar tarafından sıkça ziyaret ediliyor. Bursada Bugün ekibi olarak Gökdere Sosyete Pazarı'ndaki vatandaşların ve esnafın nabzını yokladık.


Genellikle pazartesi günleri giyim üzerine kurulan bu Pazar, çevre halkının sıkça ziyaret ediliyor. Gökdere Sosyete Pazarı'nın ürün yelpazesi epey bir geniş olduğu için vatandaşın gözdesi haline gelmiş durumda. Pazarın hep kalabalık olduğunu belirten bir esnaf, "En uygun ürünler bu pazarda bulunuyor. Tezgahlarımız şükür boş kalmıyor" açıklamalarında bulundu. Bebek kıyafetleri satan bir esnaf  ise, "Kalitesi aslında 600 liralık fakat biz 300 liraya satış yapıyoruz. Diğer pazarlar daha pahalı" diye konuştu.

"PAHALILIK VAR"

Gökdere Sosyete Pazarı'ndan alışveriş yapan vatandaşlar oldukça fazlaydı. Bursada Bugün'e konuşan bir vatandaş, "Evet pahalılık var. Yıllardır buradan alışveriş yaparım fakat burası da çok fiyat artışına gitmiş durumda. Mağazalardan uygun ama 400 lira bir kazağa çok fazla" diye belirtti. Çoğunluğa baktığımızda vatandaşlar pazarın kurulmasından memnundu. Mağazalara göre pazarların uygun olması, vatandaşların pazarlara yöneldiğini gösteriyor. 

Kışlık ve kalın ürünlerin fiyatları 150-500 lira arası değişiyor. İnce kumaşlı ürünler 80-400 lira arası değişiklik gösteriyor. Kıyafet dışında çanta, takı, makyaj malzemeleri, ev eşyaları ve bebek kıyafetleri de satılan bu pazarda en çok satılan ürünlerin giyim olduğu göze çarpıyor.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.