SON DAKİKA
Hava Durumu

Kontrolden çıkan tır bariyerlere çarpıp savruldu!

Bursa'da Yenişehir - İznik yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan tır bariyerlere çarpıp yola savruldu. Kazada çekici hurdaya dönerken savrulduğu esnada yolda başka bir aracın bulunmaması olası bir facianın önüne geçti. Kaza nedeniyle yol üzerinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 12:23
Kaynak: Bursada Bugün
Kontrolden çıkan tır bariyerlere çarpıp savruldu!

FATİH MISIR / BURSADA BUGÜN

Kaza bugün saat 11.00 sıralarında Yenişehir - İznik yolu üzeri Derbent mahallesi yakınlarında meydana geldi.

Alınan bilgilere göre yokuş aşağı seyir halinde olan ve arkasında dorse bulunmayan tır, bilinmeyen bir nedenle sürücünün kontrolünden çıkarak bariyerlere çarptı ve yolun ortasına savrularak durabildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi.

Çarpmanın etkisiyle tırda  büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Akaryakıt deposunun delinmesi ile içinde ki mazot yola boşaldı. Şans eseri kazanın yaşandığı anda yolda başka bir aracın bulunmaması olası bir facianın önüne geçti. 

Yaşanan kaza nedeniyle Yenişehir - İznik yolu üzerinde uzun araç kuyrukları oluştu. Kaza yapan tır bulunduğu yerden kaldırıldıktan sonra trafik yeniden normalde döndü. Belediye ekipleri ise yola dökülen mazot nedeniyle kumlama çalışması yaptı.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.