SON DAKİKA
Hava Durumu

Meteoroloji’den Bursa için hafta sonu açıklaması: Sıcaklık ve yağış… (25 Mart 2023 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 25 Mart 2023 Cumartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde sabah saatlerinden itibaren puslu hava hakim olurken gün içerisinde ise az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 19 derece olarak ölçülüyor. Öte yandan yarın ve yeni hafta için ise yağış uyarısında bulundu. Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2023 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2023 09:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Meteoroloji’den Bursa için hafta sonu açıklaması: Sıcaklık ve yağış… (25 Mart 2023 Bursa’da hava durumu nasıl?)

MeteorolojiBursa için 5 günlük yeni hava tahmin raporunu yayınlarken hafta sonu için yağış ve sıcaklık açıklaması geldi. İşte detaylar…

Hafta sonunun ilk gününe 7 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde puslu ve bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da puslu ve bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 10 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde ise az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte Bursa genelinde hava sıcaklığı 15 derece seviyelerinde.

Öğle saatleri sonrası termometreler 19 derece seviyelerinde ölçülen hava sıcaklığının yanı sıra şehir genelinde az bulutlu ve güneşli gökyüzü etkili olmayı sürdürüyor.

Akşam saatlerine doğru da termometreler 15 derece olarak ölçülürken az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde de az bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 12 derece seviyelerine geriliyor. Gece saatlerinde ise termometreler 10 derece seviyelerinde ölçülecek.

YAĞIŞ YÜZÜNÜ GÖSTERECEK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa genelinde hafta sonunun son gününde yağış yüzünü gösterirken yeni hafta için de çok bulutlu bir hava durumu tahmini yapıldı.

Yarın (PAZAR) yapılan tahminlere göre, Bursa genelinde sabah saatlerinde termometreler en düşük 9 dereceyi gösterecek. Gün içerisinde çok bulutlu ve sağanak yağış geçişleriyle birlikte hava sıcaklığı en yüksek 17 derece olarak ölçülecek.

Yeni haftanın ilk iş gününde (PAZARTESİ) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 8 derece seviyelerinde seyrederken gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler ise 23 dereceye kadar tırmanacak.

Yeni haftanın ikinci iş günü (SALI) sabah saatlerinde termometreler 11 derece olarak ölçülürken gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte yer yer yağış geçişleri de görülebilir. Öte yandan termometreler ise gün boyu en yüksek 13 derece seviyelerine kadar tırmanacak.

Haftanın üçüncü iş gününde ise (ÇARŞAMBA) sabah saatlerinde termometreler en düşük sıcaklık 4 dereceyi gösterecek. Gün içerisinde çok bulutlu gökyüzü ve yer yer yağış geçişleriyle birlikte termometreler en yüksek 8 dereceyi gösterecek.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (25 MART 2023)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.