SON DAKİKA
Hava Durumu

Orhangazi'den Kâbe’ye Yolculuk: Başkan Bekir Aydın, Hemşehrilerini Hacca Uğurladı

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, hac vazifesini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gitmek için hazırlanan ilk kafileyi, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle uğurladı. Bu anlamlı günde, Başkan Aydın ve çok sayıda vatandaş, hacı adaylarını dualarla ve iyi dileklerle yolcu etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2024 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2024 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Orhangazi'den Kâbe’ye Yolculuk: Başkan Bekir Aydın, Hemşehrilerini Hacca Uğurladı

Başkan Aydın, yaptığı açıklamada, "Hac, biz Müslümanlar için çok özel ve manevi bir yolculuktur. Bugün burada, hemşehrilerimizi kutsal topraklara uğurlamanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Onlara Allah'tan sağlıkla gidip gelmeyi nasip etmesini diliyoruz," dedi.

Orhangazi'nin kültürel ve manevi değerlerine her zaman büyük önem veren Başkan Aydın, bu vesileyle hac görevini yerine getirecek vatandaşları uğurladı. Uğurlama törenine katılan vatandaşlar da, bu manevi atmosferin bir parçası olmanın coşkusunu yaşadı.

Hacı adaylarının uğurlanması, şehirdeki birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi ve toplumsal dayanışmanın güzel bir örneğini sergiledi.

Tören, Orhangazi'nin farklı kesimlerinden insanları bir araya getirerek, şehrin kültürel zenginliğini ve toplumsal uyumunu vurguladı. Hacı adayları ise, bu özel anı yaşamaktan ve toplumun desteğini hissetmekten dolayı memnuniyetlerini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.