SON DAKİKA
Hava Durumu

Osmangazi Belediyesi'nden Hamitler'e öğrenci yurdu

Mazbatasını alarak göreve hızlı bir şekilde başlayan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın'a Bursada Bugün Medya Yönetimi, "Hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirdi. Yapılan ziyarette müjdelerine devam eden Başkan Aydın, kız öğrenci yurdu yapılacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 18:59
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 18:59
Kaynak: Bursada Bugün
Osmangazi Belediyesi'nden Hamitler'e öğrenci yurdu

BURSADA BUGÜN 

Yerel seçimlerin ardından Osmangazi Belediye Başkanı seçilen ve mazbatasını alarak göreve başlayan Erkan Aydın, ziyaretçilerini makamında ağırlamaya devam ediyor. Bursada Bugün Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Yılmaz, Genel Yayın Yönetmeni Aysın Komitgan, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Zeynep Çelik, köşe yazarları Hasan Boztürk ve Çetin Sabırlı ile Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın'a "Hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirildi. Önceki dönem Osmangazi Belediye Başkan Mustafa Dündar'dan koltuğu devralan ve seçildiği ilk günden beri çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başkan Aydın'ın projeleri de şekillenmeye başladı. Yapılan ziyarette müjde üstüne müjde açıklayan Başkan Aydın, kız öğrenci yurdunun Osmangazi İlçesine bağlı Hamitler Mahallesi'nde yapılacağını duyurdu.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, kız öğrenci yurdunun metroya yakın bir konumda yapılacağını söyledi. Son olarak Başkan Aydın, kız öğrenci yurdundan Bursa Uludağ Üniversitesi'ne ve Bursa Teknik Üniversitesi'ne gidiş ve gelişin kolay olabilmesi açısından böyle bir karar alındığını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.