SON DAKİKA
Hava Durumu

Saadet Partisi Bursa'da iftar sofrasında buluştu!

Saadet Partisi Bursa İl Teşkilatı tarafından düzenlenen geleneksel "Adalet Sofraları" iftar programı geniş katılımla gerçekleştirildi. Programda konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Ortadoğu'daki gelişmelerden Türkiye'nin dış politikasına ve trafik cezalarına kadar birçok konuda değerlendirmelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2026 21:09
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2026 21:10
Kaynak: Bursada Bugün
Saadet Partisi Bursa'da iftar sofrasında buluştu!

BUSE ATEŞ / BURSADA BUGÜN

Saadet Partisi Bursa İl Teşkilatı tarafından düzenlenen geleneksel "Adalet Sofraları" iftar programı Elegans Salonları'nda gerçekleştirildi. Programa Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan'ın yanı sıra farklı siyasi partilerin il temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar programında konuşan Arıkan, küresel gelişmelere değinerek bazı ülkelerin emperyalist müdahalelerle karşı karşıya kaldığını ifade etti. Demokrasi, insan hakları ve özgürlük söylemleriyle yapılan müdahalelerin çoğu zaman beklenen sonuçları doğurmadığını belirten Arıkan, bu süreçlerin birçok bölgede acı ve yıkım bıraktığını söyledi.

ORTADOĞU'DAKİ GERİLİMLERE DİKKAT ÇEKTİ

Ortadoğu'da yaşanan gelişmelerin bölge açısından ciddi sonuçlar doğurabileceğini belirten Arıkan, İran üzerinden yürüyen tartışmaların bölgesel istikrarsızlığı artırabileceğini dile getirdi. Bölgenin yeni bir kaos ortamına sürüklenmemesi gerektiğini ifade eden Arıkan, hiçbir jeopolitik hesabın insanların yaşam hakkının önüne geçmemesi gerektiğini söyledi.

"TÜRKİYE BARIŞIN TARAFINDA OLMALI"

Türkiye'nin dış politikadaki tutumuna da değinen Arıkan, bölgedeki gerilimlerin tırmandırılmaması gerektiğini vurguladı. Türkiye'nin savaşın değil barışın tarafında yer alması gerektiğini ifade eden Arıkan, yabancı askeri üslerin bölgesel çatışmalarda kullanılmasının doğru olmadığını savundu.

TRAFİK CEZALARINA ELEŞTİRİ

Konuşmasının devamında son dönemde artan trafik denetimleri ve cezalar hakkında da değerlendirmelerde bulunan Arıkan, radar uygulamaları ve araçlara yönelik bazı düzenlemeleri eleştirdi. Araç plakaları ve bazı araç içi ekipmanlar üzerinden kesilen cezaların arttığını belirten Arıkan, bu durumun kamuoyunda tartışmalara neden olduğunu ifade etti.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.