SON DAKİKA
Hava Durumu

'Suriyeli gençlere özel tur' iddiasına Bursa Büyükşehir'den cevap!

Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesaplarından ‘Bursa Büyükşehir Belediyesi Suriyeli gençleri İstanbul gezisine götürüyor’ paylaşımına Büyükşehir'den açıklama geldi. İşte haberin detayları...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2022 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2022 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
'Suriyeli gençlere özel tur' iddiasına Bursa Büyükşehir'den cevap!

Zafer Partisi’nin sosyal medya üzerinden paylaştığı 'Bursa Büyükşehir Belediyesi Suriyeli gençleri İstanbul gezisine götürüyor’ paylaşımına Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden yalanlama geldi.

Söz konusu paylaşımda 'Bursa Uludağ Üniversitesi Suriyeli Gençlik Kültür Topluluğu' adlı bir sayfadan alınan ekran görüntüne yer verilirken "Daha okudukları okulun adını doğru yazamayan Suriyeli öğrenciler, Bursa BŞB'nin imkanları ile İstanbul'u gezecek. Türk Milletinin imkanları ile okuduğunuz okulun adı "Oludağ" değil, "Uludağ Üniversitesi" sözleriyle eleştiride bulunuldu.

BURSA BÜYÜKŞEHİR'DEN CEVAP: HİÇBİR İLGİSİ YOKTUR

Sosyal medyada gündem olan iddiaya Bursa Büyükşehir Belediyesi açıklık getirdi.

Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığı'nın "Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Kültür AŞ, Suriyeli gençleri İstanbul gezisine götürüyormuş. Bu Suriyeliler daha birkaç gün önce gençlerimizi gasp etmeye kalktı, bir kadını ve kardeşlerini taciz etti. Ödül mü veriyorsunuz?" paylaşımına cevap Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ferhat Murat'tan geldi.

Ayrıca Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin resmi hesaplarından da açıklama geldi.

İşte yapılan açıklama:

ZAFER PARTİSİ İDDİASINDA ISRARCI

Büyükşehir'den yapılan tüm açıklamalara rağmen Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığı iddiasında ısrarlarını sürdürdü.

Söz konusu turun yalan olmadığını aksine iptal edildiğini söyleyen Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığı'nın flaş açıklamaları:

"KAMUOYUNUN DİKKATİNE..! Suriyeli öğrencilerin Türk Milletinin imkanları ile yapacağı İstanbul Gezisi iptal edilmiştir. Gezmek isteyen Suriyeli öğrencileri #ZaferTurizm konforuyla ücretsiz olarak kendi memleketlerine göndereceğiz. KARAYOLUYLA. Az kaldı sabredin.

Dünden beri Bursa BŞB "Suriyelileri geziye götürmüyoruz" diye yalanlama yapmaya çalışıyor, lakin Suriyeli topluluk "biz başvuru yaptık ve gezi için tarih aldık" diye paylaşım yapıyor. http://Ulusehirturizm.com üzerinden başvuru yapılmış ve onaylanmış.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.