SON DAKİKA
Hava Durumu

Tekfenli öğrenciler doktorları unutmadı….

Özel Teknoloji Fen Koleji öğrencileri 14 Mart Tıp Bayramını Özel Doruk Nilüfer Hastanesi ve Özel Jimer Hastanesi’nde açtıkları resim sergileriyle kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2023 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2023 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Tekfenli öğrenciler doktorları unutmadı….

Teknoloji Fen Ortaokulu 5, 6 ve 7.sınıf öğrencileri, 14 Mart Tıp Bayramı’nda Özel Doruk Nilüfer Hastanesi ve Özel Jimer Hastanesi’nde doktorlar ve sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Doktorların bu özel gününü kutlayıp başarılar dileyen öğrenciler kendi yaptıkları karışık teknik çalışmalarıyla birlikte günün anısını bir de çiçek takdim ettiler.

Bu ziyaretten mutluluk duyduklarını ve özellikle çocuklar tarafından hatırlanmanın özel olduğunu ifade eden doktorlar öğrencilere teşekkür etti.

Ziyaretin ardından Tekfenli öğrencilerin yaptığı “Önce Sağlık” konulu sergi çalışması doktorların, öğrenci ve öğretmenlerin katılımı ile açıldı. Çalışmalarında kendi hayal güçlerini kullanarak doktorları, sağlık sektörü ile ilgili nesneleri ve objeleri resmeden Tekfenli öğrenciler doktorlardan tam not aldı.

Her bir çalışmayı tek tek gezen doktorlar, öğrencilerden içerikle ilgili bilgi alırken onlarla sohbet etmeyi ve sorularını yanıtlamayı da ihmal etmediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.