SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Yıl Sonu Sergisi düzenlendi

Yıldırım Halk Eğitim Merkezi kurslarında eğitim alan kursiyerler tarafından hazırlanan eserler düzenlenen Hayat Boyu Öğrenme Yıl Sonu Sergisinde sergilendi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 11:06
Kaynak: Bursada Bugün
Yıldırım Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Yıl Sonu Sergisi düzenlendi

Barış Manço Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen sergiye Yıldırım Kaymakamı Metin Esen, Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Ertan, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sevinç, Yıldırım İlçe Jandarma Komutanı Jan. Kd.Yzb. Osman Öztürk, Yıldırım İlçe Emniyet Müdürü Sakip Yalta, Yıldırım Mal Müdürü Kasım Özkara,Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, kursiyerler ve aileleri katılım sağladı.

Halk oyunları ve judo gösterileri ile müzik dinletisinin olduğu programda Yıldırım Kaymakamı Metin Esen, "Halk eğitim merkezimizde eğitim alan kursiyerlerimiz bir yılın sonunda ortaya çıkardıkları eserleri bugünkü sergide sergiliyor. Halk eğitimler bilginin paylaşılması toplumun her kesiminden insanımızın erişim sağlaması ve kişisel gelişimine katkıda bulunması amacıyla önemli bir role sahiptir. Bu sergi hedeflediğimiz amaçlara ulaşmada attığımız ilk adımlardan bir tanesidir. Eğitim alanında başarılarımızı ve eserlerimizi burada görmek bizleri gururlandırdı" dedi.

Yıldırım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayşe Ertan, "Yıldırım Belediyesi olarak belediye başkanımız Oktay Yılmaz'ın öncülüğünde 5 yıldır kadınlarımızın öncelikli hizmet grubu olarak, kadınlarımızın sosyo ekonomik ve kültürel hayattaki yerlerini güçlendirme adına projelerimizi gerçekleştiriyoruz.Biz kadınlarımızın hayatın her alanında güçlü olmaları için bugün olduğu gibi yarında projelerimizi üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Filografi, kağıt rölyef, tezhip, el nakışıiğne oyası, epoksi,kabak oyma, takı,cam üfleme,deri tasarım gibi çeşitli kurslarda eğitim alan öğrencilerin bir yılın sonunda ortaya çıkardıkları eserleri bugün gerçekleştirilen etkinlikte sergileyeceklerini belirten

Yıldırım Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aziz Sonat, Yıldırım Halk Eğitim Merkezi olarak Yıldırım ilçesinde ihtiyaca yönelik ve talepler doğrultusunda fazla sayıda kurs açtıklarını, kurslarda eğitim gören kursiyerlerin kurs sonunda aldıkları eğitimi bir meslek haline getirdiklerini belirterek,sadece yetişkin değil, okul dönemi öğrencilerimizin de sosyal, kültürel ve sportif alanda gelişimlerine katkı sağlamanın hazzını yaşıyoruz dedi.

Kurdele törenin ardından protokol üyeleri sergi alanını gezerek kursiyerlerden gerçekleştirdikleri eserler hakkında bilgi aldı. Büyük beğeni alan sergiye vatandaşlarımız yoğun katılım sağladı.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.