SON DAKİKA
Hava Durumu

Yusufeliler Tsm Korosu Kulakların Pasını Sildi…

1991 Yılında Bursa'da kurulan Yusufeliler Derneği 2 bini aşkın üyesiyle etkinliklerini sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2023 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2023 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Yusufeliler Tsm Korosu Kulakların Pasını Sildi…

Nihal Canayakın’ın sunumunu yaptığı, Şefliğini ise Dr. Özcan Özbey’in üstlendiği Bursa Yusufeliler Derneği Türk sanat müziği (TSM) Korosu’nun konseri BBŞB konservatuar sazları eşliğinde Tayyare Kültür Merkezi’ndeki dinleyicilerle buluştu. 
ARTKAFKON’un çatısı altındaki Bursa Yusufeliler Derneği bünyesinde 2 yıl önce oluşturulan TSM korosunda hem Artvin, hem de Bursa camiasının sevilen tanınan isimler yer alıyor. 


5 ay süren çalışmalar sonunda dinleyicilerle buluşan TSM Korosu’nun konserine, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız, ARTKAFKON Genel Başkanı Bahadır Celal Manasoğlu, Artvin Kafkas Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Artvin Vakfı Başkanı Doç. Dr. Adnan Demirci, Bursa Yusufeliler Derneği Ahmet Kavas ve önceki dönem başkanı Mükerrem Köprücü’nun yanı sıra çok sayıda üye katıldı. 


Konserin açılışında konuşan Bursa Yusufeliler Derneği Başkanı Ahmet Kavas, görevi önceki dönem başkanı Mükerrem Köprücü’den yeni devraldığını ifade ederek başladığı konuşmasında, derneğin çok sayıda faaliyeti olduğunu ve gözde etikliklerinden birisinin de TSM Korosu’nun konseri olduğunu belirtti. Yeni yönetim olarak ilk etkinliklerine TSM Korosu’nun konseriyle başlamanın mutluluğu içinde olduklarını söyleyen Başkan Ahmet Kavas, başarı bayrağını daha üst çıtalara taşımak hedefinde olduklarını dile getirdi. 


Yusufeliler TSM Korosu salonu dolduran davetlilere Türk sanat müziğinin seçme eserlerinden oluşan bir konser sunarak keyifli bir gece yaşattı.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.