SON DAKİKA
Hava Durumu

13 yaşındaki kıza istismar! Uyuşturucu verip parka götürdü

İngiltere'de meydana gelen ve 13 yaşındaki bir kız çocuğunun istismar edildiği olay dünyada gündem oldu. Wade isimli evsiz bir adam tarafından gerçekleştirilen skandala jet hızında ceza verildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2023 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2023 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
13 yaşındaki kıza istismar! Uyuşturucu verip parka götürdü

Milliyet'in haberine göre, İngiltere'nin Liverpool kentinde yaşanan mide bulandıran gelişme dünyada manşet oldu. Söz konusu olayın detayları ise kan dondurdu.

Christopher Wade isimli evsiz adam, Southport isimli kasabadan uyuşturucu bulmak için şehir merkezine gitti. Burada bir bankta kendi halinde oturan 13 yaşındaki bir kız çocuğunu gören 55 yaşındaki Wade, bir süre çocukla konuştu.

KÜÇÜK KIZI KANDIRDI

Daha sonra kız çocuğuna alkol içme teklifinde bulunan Wade, kızın reşit olmadığını bildiği halde ona alkol aldı. Kızı kandıran Wade, bir süre onunla sohbet etti ve hayatı hakkında bilgiler aldı. Mahkemede çıkan raporlara göre çocuk o gün Wade'ye stresli bir gün geçirdiğini detaylıca anlattı.

Çocukla samimi olmaya çalışan Wade, küçük kızı bir otele götürmek istedi, ancak çocuk bunu reddetti. Yaşanan bu olay sonrası deliye dönen Wade, Daha sonra kurbanı bir çalının arkasına aldı ve plastik bir şişe kullanarak çocuğa zorla uyuşturucu koklattı. 13 yaşındaki kız ise daha önce uyuşturucu kullandığını ancak bunun kendisini 'bıktırdığını' söyledi.

3 SAAT İSTİSMAR ETTİ

Uyuşturucu etkisine giren kızı Wade parkta yaklaşık 3 saat istismar etti ve oradan ayrıldı. Skandal olayı ise bir taksi şoförü gördü ve çocuğa neler olduğunu sordu. Olayı öğrenir öğrenmez hem sağlık hem de polis ekiplerini arayan şahıs, ekipler gelene kadar orada bekledi.

CEZASI BELLİ OLDU

Polis tarafından sorgusu yapılan çocuk ise yaşananları detaylı bir şekilde polise anlattı ve istismar edildiğini bildirdi. Hemen harekete geçen ekipler Wade'yi yakaladı. Yapılan işlemlerin ardından mahkemeye sevk edilen Wade, 12 yıl hapis cezası aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.