SON DAKİKA
Hava Durumu

Cinsel ilişki görüntüleri otelin camına yansıdı!

İspanya'nın Madrid şehrindeki en işlek sokaklardan birinde bulunan otelin birinci katındaki bir odada ismi açıklanmayan bir çiftin cinsel ilişkiye girdiği anlar görenleri şaşkına çevirdi. Çift dışarıdan görüldüklerinden haberdar değildi. O anlarda yoldan geçenler çifti fark etti ve trafiği durdurup camın önünden onları izlemeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2023 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2023 09:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Cinsel ilişki görüntüleri otelin camına yansıdı!

İsmi açıklanmayan bir çiftin otel odasında cinsel ilişkiye girdikleri anlar camdan yansıyınca hem yerel halk hem de sosyal medya için beklenmedik bir eğlence çıktı. Kimliği henüz belirlenemeyen çift, Madrid'in en işlek caddelerinden biri olan Gran Via'daki dört yıldızlı bir otelde cinsel ilişkiye girerken yakalandı. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı turistler ve yerli halk şoke olmuş bir şekilde pencerenin önünde çifti izlemeye başladı. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı.

YEREL BASINA KONU OLDU

İspanyol bir televizyon muhabiri olaya ilişkin anları, "Başkentin ana arter yollarından birinde bir çift perdesiz bir pencere önünde sıcaklığı arttırdı. Kimse ne oldup bittiğini kaçırmak istemedi. Herkes durup izlemeye başladı. Hatta yemek dağıtım görevlisi bile birkaç dakikasını bu görüntüye ayırdı" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.