SON DAKİKA
Hava Durumu

Evden çıkmak isteyen eski sevgilisini 29 kez bıçakladı!

54 yaşındaki Martina Turner, eski erkek arkadaşı tarafından' sadece evden çıkmak' istediği için tam 29 yerinden bıçaklandı ve ölüme terk edildi. Söz konusu olayın detayları kan dondururken yaşananlar dünyada ses getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2023 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2023 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Evden çıkmak isteyen eski sevgilisini 29 kez bıçakladı!

Milliyet'in haberine göre, İngiltere'de yaşayan Martina Turner, eski erkek arkadaşı tarafından korkunç bir saldırıya maruz kaldı. Gün içerisinde görülen dava sonucunda adamın aldığı ceza belli olurken Martina'nın yaşadıklarını anlatması yürekleri burktu.

29 KEZ BIÇAKLADI

Turner, 21 Mayıs 2020'de uğradığı bıçaklı saldırı sonucunda 29 bıçak yarası, kalbinde kanama, iki kaburga kemiği kırığı ve bacağında yanıklar oluştu. Dehşet anları yaşanırken Martina telefona sarılıp oğlundan yardım istedi. Ambulans çağırmasını söyleyen Martina tam sözlerini bitirmek üzereyken Wood tarafından yakalandı ve içeriye kitlendi.

SON ANDA YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNDU

Burada 999'u ( İngilizlerin acil yardım çağrı numarası) arayan Martina, bölgeye birçok polis ve sağlık ekibinin gelmesine sebep oldu. İlk yardım ekipleri jet hızında kadına yardım ederken bıçak yaraları nedeniyle tedavi için onu hastaneye kaldırdı ve Martina'nın iyileşme süreci başladı. Mucizevi bir şekilde hayatta kalan Martina'nın davası ise gün içinde görüldü.

CEZASI BELLİ OLDU

Dava sonucunda Martina'nın iki yıldır beraber olduğu Wood ömür boyu hapis cezası aldı. Wood'un şartlı tahliye başvurusunda bulunabilmesi içinse en az 12 yıl hapiste yatması gerekiyor.

YAŞADIKLARINI ANLATTI

Öte yandan bugün görülen mahkeme çıkışında basına açıklamalarda bulunan Martina, yaşadığı korkunç gelişmeyi 'travma' olarak nitelendirdi ve şu sözleri söyledi:

'Aile içi şiddet nedeniyle birçok kadının hayatı mahvoldu. Ben de bu kadınlardan biriyim. Hayatımın geri kalanını bu travmayla birlikte sürdüreceğim'

Açıklamalarının devamında kendisine yardım eden sağlık ekiplerine teşekkür eden Martine, 'Adalet yerini buldu' ifadesini kullandı.

Çocuklarının yaşadıkları sonrası kendisine yoğun bir şekilde destek olduğunu vurgulayan Martine, kendisine destek olması için sahiplendiği 'duygusal' köpeği Tove'u da unutmadı ve teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.