SON DAKİKA
Hava Durumu

Gelin ve damat evlendikleri günün gecesinde öldü

Hindistan'ın Uttar Pradesh eyaletinde gelin ve damat evlendikleri gece öldü. Olay sonrası yaşananlar ise kan dondurdu.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2023 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2023 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Gelin ve damat evlendikleri günün gecesinde öldü

Sık sık yaşanan ilginç ve garip olaylarla gündeme gelen Hindistan, bu sefer bir gelin ve damadın başına gelenlerle dünya basınında.

24 yaşındaki Pratap Yadav ve 22 yaşındaki Pushpa Yadav çifti 30 Mayıs günü görkemli bir törenle dünya evine girdi. Düğün sonrası odalarına geçen çift sabah odalarından çıkmadı. Saatler sonra meraklanarak odaya giren aile üyeleri ise çiçeği burnunda çiftin hayatını kaybettiğini gördü.

POLİSTEN AÇIKLAMA GELDİ

İhbar üzerine olay yerine gelen polisler tarafından yapılan açıklamada çiftin kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi. Bir polis müfettişi konuyla ilgili 'Uzmanlar çiftin odasını inceledi ve odada havalandırma bulunmadığını ve herhangi bir tavan vantilatörü ve hava sirkülasyonu olmaması nedeniyle kalp durması olasılığının göz ardı edilemeyeceğini ortaya çıkardı' dedi.

Başka bir yetkili tarafından yapılan açıklamada ise çiftin odasına zorla girildiğine dair bir iz bulunmadığı kayıtlara geçirildi.

AYNI GÜN YAKILDILAR

Öte yandan bölgede bulunan insanların inancı gereği genç çiftin cansız bedenleri aynı gün köyde kurulan bir ateşte yakıldı. Kayıtlara geçen o anlarda bölgede bulunan kişilerin ağladığı ve ağıt yaktığı görüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.