SON DAKİKA
Hava Durumu

Hollanda'da ineğe tecavüz eden bir Türk çıktı sınır dışı edildi!

Hollanda basını bu olayı konuşuyor. Karabüklü olduğu iddia edilen M.A. isimli bir Türk vatandaşı, hayvanat bahçesinde bulunan Laura isimli ineğe defalarca tecavüz etti. Olayın ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan M.A. ülkeden sınır dışı edildi ve Türkiye'ye gönderildi. Konuya ilişkin hayvanat bahçesi müdürü konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 12:12
Kaynak: Bursada Bugün
Hollanda'da ineğe tecavüz eden bir Türk çıktı sınır dışı edildi!

Hollanda basınında skandal bir haber yer aldı. Basın organlarında yer alan habere göre Enschede'de bulunan Wooldrik Hayvanat Bahçesinde Laura isimli ineğe defalarca tecavüz edildi. Hayvanat bahçesi müdürü, izlediği güvenlik kamerası görüntülerinde M.A. isimli Türk vatandaşının ineği samanla ahıra çektiğini ardından da pantolonunu düzeltirken gördü.

2023'ün ikinci yarısında Erwin, arazide etrafa saçılmış plastik poşetler ve çitlerin üzerine yerleştirilmiş kartonlar gibi tuhaf olaylar fark ettiğini, yıllarca hayvanlarla çalışarak geliştirdiği sezgilerinin, farklı davranan Laura'da bir şeylerin ters gittiğine işaret ettiğini söyledi.

İnek Laura, zaman içinde kendini diğer hayvanlardan izole etmeye başladı. Durumdan şüphelenen müdür Erwin, ahıra kameralar yerleştirdi. Bir veteriner tarafından muayene edilen inek Laura'nın, aylarca Türk göçmenin istismarına maruz kaldığı ortaya çıktı.

HAYVANAT BAHÇESİ MÜDÜRÜ KONUŞTU

Hayvanat bahçesinin müdürü Erwin, Mehmet isimli 59 yaşındaki kaçak Türk göçmenin inek Laura ile aylarca cinsel ilişkiye girdiğini ve bunun tecavüz teşkil ettiğini keşfetmesinin şokunu yaşadığını söyledi. Erwin, "Bunu keşfettiğimde aklımdan çok şey geçti" dedi.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.