SON DAKİKA
Hava Durumu

İran'da patlama sesleri: Hava savunma sistemleri devreye girdi

İran basınından Entekhab, İran'ın Hürmüzgan eyaletine bağlı Keşm Adası civarında, insansız hava araçlarına karşı savunma sisteminin faaliyete geçmesi nedeniyle patlama seslerinin duyulduğuna dair bir haber yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2026 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2026 12:52
Kaynak: Bursada Bugün
İran'da patlama sesleri: Hava savunma sistemleri devreye girdi

Orta Doğu'da sular durulmuyor.

Tüm dünyanın derinden etkilendiği savaşta, İHA'lar ve hava savunma sistemleri dünyada öne çıkan unsurlar oldu.

Dün İran'ın hava savunma sistemlerinin devreye girmesiyle duyulan patlama sesleri, insanlarda korkuya neden oldu.

Entekhab haber sitesi, Hürmüzgan Valiliği'nin adada meydana gelen patlama seslerine dair açıklamasına dair haber yayımladı.

ÇATIŞMA YAŞANMADI PATLAMA YA DA HASAR MEYDANA GELMEDİ

Hürmüz Boğazı'nın yanı başındaki Patlama seslerinin mikro drone ve keşif insansız hava araçlarına karşı savunma sisteminin devreye girmesi sonucu duyulduğu ifade edilen açıklamada, Keşm Adası'nda herhangi bir çatışma, patlama ya da hasar meydana gelmediği aktarıldı.

GECE SAATLERİNDE PATLAMA SESLERİ DUYULMUŞTU

Gece saatlerinde sosyal medyada, Keşm Adası'nda birden fazla patlama sesi duyulduğu ileri sürülmüş ancak resmi makamlardan herhangi bir açıklama yapılmamıştı.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.