SON DAKİKA
Hava Durumu

Mezarı açıp kardeşinin iskeletini taşıdı! Her şey 180 euro için...

Hindistan'da akılalmaz bir olay yaşandı. Jeetu Munda adında bir adam, ölen kız kardeşinin banka hesabından para çekmek için mezarı kazdı, kız kardeşinin iskeletini kucakladı ve bankaya gitti.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2026 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2026 17:12
Kaynak: Bursada Bugün
Mezarı açıp kardeşinin iskeletini taşıdı! Her şey 180 euro için...

Hindistan'ın Odisha eyaletinde Jeetu Munda adında bir adam, 26 Ocak tarihinde hayatını kaybeden kız kardeşinin hesabından para çekmek istedi. Bu yüzden bankaya gitti. Banka görevlisi, Munda'nın istediği 180 euro'yu ancak hesap sahibini getirirse alabileceğini söyledi. Bunun üzerine Munda, kız kardeşinin mezarını açtı, iskeletini kucaklayıp bankaya gitti.

''ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLEDİM, GETİRMEM İÇİN ISRAR ETTİLER''

Munda açıklamasında, kız kardeşinin adına bankada bulunan parayı çekebilmek için bu yola başvurduğu söyledi. 50 yaşındaki Munda, "Bankaya defalarca gittim. Oradaki görevliler, onun adına yatırılan parayı çekebilmem için hesap sahibini getirmemi söylediler. Onlara öldüğünü söylememe rağmen beni dinlemediler ve onu bankaya getirmemde ısrar ettiler. Bunun üzerine çaresizlikten mezarı kazdım ve ölümünü kanıtlamak için iskeletini çıkardım" dedi.

''OKUMA YAZMA BİLMEYEN KABİLE MENSUBU''

Patna Polis Karakolu Amiri Kiran Prasad Sahu, "Jeetu okuma yazma bilmeyen bir kabile mensubu. Yasal mirasçı ya da hesap yetkilisinin ne olduğunu bilmiyor. Banka görevlileri, ölen bir kişinin hesabından para çekme prosedürünü ona anlatmakta başarısız oldu" açıklamasını yaptı.

YENİDEN DEFNEDİLDİ

Jeetu Munda'nın kız kardeşine ait iskelet kalıntıları da polis gözetiminde yeniden mezarlığa defnedildi.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.