SON DAKİKA
Hava Durumu

Restoranda kızarmış tavuk tezgahından fare çıktı...

Malezya'nın Pandan Indah bölgesindeki bir restoranda kaydedilen görüntüler sosyal medyada büyük ilgi çekti. Müşterilerin gözünün önünde bir tavuk tezgahına giren fare, kızarmış tavuğu yemeğe başladı. Müşteriler tarafından kaydedilerek sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından Sağlık Bakanlığı olaya ilişkin araştırma başlattıklarını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2023 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2023 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Restoranda kızarmış tavuk tezgahından fare çıktı...

Malezya'daki Pandan Indah bölgesinde ismi açıklanmayan bir restoranda kaydedilen görüntüleri herkesi şaşkına çevirdi. Farenin kızarmış tavuk tezgahına çıkarak yemek yediği görüntüler sosyal medyada kısa sürede 1.5 milyondan fazla izlenmeye ulaştı. Personel farenin dışarı atıldığına emin olduktan sonra bölgenin temizlendiğini dile getirdi. Görüntüler kaydeden müşteri ise sosyal medyada şok etkisi yaratan anlara, "Orada personele fare hakkında bilgi verdim ve hemen alanı temizlediler" notunu ekledi.

14 GÜN SÜREYLE KAPATILDI

Malezya Sağlık Bakanlığı Genel Müdürü Noor Hişam Abdullah, olayı araştırdıklarını söyledi ve Malezya'nın 1983 Gıda Yasası Bölüm 11'i ihlal etmesi nedeniyle restoranın 14 gün süreyle kapatılmasını emretti. Restoran ayrıca 2009 Gıda Sanitasyon Yönetmeliği uyarınca gıda güvenliği ve hijyenini ihlal etmekle suçlanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.