SON DAKİKA
Hava Durumu

Akaryakıt devinde skandal!

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda Bursa'da da şubeleri olan akaryakıt istasyonunda çalışan bir kişinin Mustafa Kemal Atatürk'e küfür ettiği yer alıyordu. Opet'te çalışan kişi işten kovuldu. Konuyla ilgili açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2025 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2025 09:33
Kaynak: mynet
Akaryakıt devinde skandal!

Dün sosyal medyada paylaşılan bir video gündem olmuştu.Videoda, görüntülü olarak yapılan bir sohbette Mustafa Kemal Atatürk'e küfür ediliyordu.

Benzin istasyonunda çalıştığı görülen bir kişinin Atatürk'e ağza alınmayacak laflar etmesi sosyal medyada da tepki çekmişti. Şirket küfür eden şahsın işten çıkarıldığını açıkladı.

OPET'TEN ÇIKARTILDI!

Görüntülerdeki kişinin benzin istasyonu bayileri olan Opet'te çalıştığı tespit edilmişti.

Şirketten yapılan açıklamada, Atatürk'ü her zaman minnetle andıkları paylaşıldı ve söz konusu şahsın iş akdinin feshedildiği duyuruldu.

İşte Opet'in açıklaması;

Kaynak: mynet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.