SON DAKİKA
Hava Durumu

Akıntıya kapılan 16 yaşındaki Ahmet Yusuf bulunamadı!

Sinop’a tatile gelen ve sahilde çadırda kalan Bekir Mar ve oğlu Ahmet Yusuf Mar, serinlemek için denize girdi. Akıntıya kapılan baba kurtarıldı 16 yaşındaki genç ise dalgaların arasında kayboldu. Hem denizden hem de havadan süren çalışmalarda, herhangi bir iz bulunamadı.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2023 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2023 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Akıntıya kapılan 16 yaşındaki Ahmet Yusuf bulunamadı!

İstanbul'dan Sinop'a tatile gelip, Akliman Sahili'nde çadır kuran Bekir Mar (50) ile oğlu Ahmet Yusuf Mar, dün saat 13.00 sıralarında denize girdi. Bir süre sonra baba ile oğlu, akıntıya kapıldı. Çevredekilerin ihbarı ile bölgeye çok sayıda ekip, gönderildi. Cankurtaranlar boğulma tehlikesi geçiren babayı kurtarırken, Ahmet Yusuf Mar bulunamadı. 

Bekir Mar Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürülürken, oğlunu bulmak için Sinop Belediyesi, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Samsun'dan gelen dalgıçlar çalışma başlattı. Hem denizden hem de havadan bugün de süren çalışmalarda herhangi bir iz bulunamadı.

Öte yandan tedavisinin ardından taburcu olan Bekir Mar, çalışmaları takip etmek için bölgeye geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.