SON DAKİKA
Hava Durumu

Antalya'da kayalık alana düşen saha bekçisi, helikopterle kurtarıldı

Antalya'da ayağı kayıp kayalık alana düşen Güllük Dağı Milli Park Şefliği'nde saha bekçisi Taner Kaya, helikopterle kurtarılıp, tedaviye alındı.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2025 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2025 12:13
Kaynak: Ensonhaber
Antalya'da kayalık alana düşen saha bekçisi, helikopterle kurtarıldı

Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Güllük Dağı Milli Parkı’nda saha bekçisi olarak görev yapan Taner Kaya, av koruma ve kontrol görevini yerine getirirken Bayatbademleri Kozan mevkiinde talihsiz bir kaza geçirdi. Ayağının kayması sonucu kayalık alana düşen Kaya, yaralandı. Olayın ardından hızla harekete geçen av koruma ve kontrol ekipleri, Kaya’ya ilk müdahaleyi yaptı.

HELİKOPTERLE KURTARILDI

Zorlu arazi koşulları ve bölgedeki araç yolunun bulunmaması nedeniyle, Jandarma Arama Kurtarma ekibi, helikopterle Kaya’yı kayalık alandan alarak Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti.

Kaynak: Ensonhaber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.