SON DAKİKA
Hava Durumu

Baskın sırasında ateş açıldı! Acı haber geldi: 1 polisimiz şehit oldu

İstanbul bu sabaha kahreden bir haberle uyandı! Çekmeköy'de bir eve baskına giden özel harekat polislerine ateş açıldı. Saldırıda bir özel harekat polisi ağır yaralanmıştı. Yaralanan polisimiz Emre Albayrak'tan acı haber geldi. Saldırgan etkisiz hale getirilirken iki kişi ise sağ ele geçirildi. Olayla ilgili İstanbul Valiliği'nden de açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2025 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2025 11:06
Kaynak: Bursada Bugün
Baskın sırasında ateş açıldı! Acı haber geldi: 1 polisimiz şehit oldu

Olay, 8 Aralık 2025 Pazartesi Günü, saat 07.30 sıralarında İstanbul Çekmeköy İlçesi Aydınlar Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi üzerinde meydana geldi. Emniyet ekipleri, narkotik arama amacıyla belirlenen bir eve baskın düzenledi. Operasyon sırasında, evin içinden emniyet ekiplerine doğru ateş açıldı.

POLİSİMİZDEN ACI HABER

Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Emre Albayrak operasyondan açılan ateş sonucunda yaralanmıştı. Saldırıda ağır yaralanan polis memuru Emre Albayrak'tan acı haber geldi.

BİRİ ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ! 2'Sİ YAKALANDI

Çıkan çatışmada saldırıyı gerçekleştiren R.A.(35) etkisiz hale getirilirken, Ç.A. ve C.A. adlı şüpheliler ise sağ olarak ele geçirildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

BİR AÇIKLAMA DAHA: YARALI POLİSTEN ACI HABER

İstanbul Valiliği, yeni bir açıklama daha yaptı ve yaralanan polisin şehit olduğunu duyurdu.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.