SON DAKİKA
Hava Durumu

Bilecik'te bir kişi yol kenarında ölü bulundu

Bilecik'te Suriye uyruklu bir kişi yol kenarında ölü bulundu. Karnından kesici aletle yaralandığı belirlenen şahsın cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2025 23:20
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2025 23:22
Kaynak: HABERLER.COM
Bilecik'te bir kişi yol kenarında ölü bulundu

Bilecik'te karnında kesici alet yarası olan bir şahıs yol kenarında ölü halde bulundu.

YOL KENARINDA CESET BULUNDU

Alınan bilgiye göre, saat 20.30'da Ertuğrulgazi Mahallesi Kent Ormanı Özgen Villaları yolu üzerinde yerde hareketsiz yatan bir şahsı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerce yapılan incelemede, şahsın Suriye uyruklu M.E.H. olduğu ve hayatını kaybettiği belirlendi.

Ayrıca, karın bölgesinde kesici alet yarası bulunduğu tespit edildi. Cenazesi morga kaldırılan şahsın kesin ölüm sebebi, yapılacak otopsinin ardından belli olacak. Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, şüpheli kişi ya da kişilerin tespitine yönelik başlatılan çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.