SON DAKİKA
Hava Durumu

Cips hırsızlığını polise bildirdiler diye... Kuryeler hedef oldu!

Eskişehir’de bir market çalışanının cips çalarken yakaladığı şahsı polise bildirmesi için bir kuryeden yardım istemesi ilginç olayları tetikledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2023 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2023 18:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Cips hırsızlığını polise bildirdiler diye... Kuryeler hedef oldu!

Eskişehir’de bir market çalışanının cips çalarken yakaladığı şahsı polise bildirmesi için bir kuryeden yardım istemesi ilginç olaylara sebep oldu. İddiaya göre cips çalarken yakalanan şahsın arkadaşları polisi arayan kurye dâhil çevre mahallelerde bulunan bütün kuryelere döner bıçağı ve taşlarla saldırılan başlattı. 


  Tepebaşı İlçesi Yenibağlar Mahallesi Tutan Sokak’ta önceki akşam saatlerinde ilginç bir olay yaşandı. İddiaya göre sokak üzerinde bulunan bir marketten bir çocuk cips çaldı. Bunu fark eden market çalışanı Ahmet Güner, çocuğu yakaladı. Bir grup bu sırada Güner’in etrafını sardı. Bunun üzerine çalışan, yoldan geçen bir kuryeden polisi aramasını istedi. Kuryenin polisi aradığını gören çocuklar, ona ve diğer motosikletli kuryelere saldırmaya başladılar.

DÖNER BIÇAĞI, SATIR, TAŞ...

Yine iddiaya göre örgütlenen bahse konu şahıslar, Yenibağlar, Kumlubel ve Fatih mahallelerinde bulunan bütün kuryelere döner bıçağı, satır, taş ve benzeri zarar verici cisimlerle saldırmaya başladı. Olaylarda bazı kuryeler seyir halindeyken döner bıçaklarından, bazıları ise taşlardan aldıkları darbelerle yaralandılar. İddialara göre bir gecede yaklaşık 8 kurye çeşitli yerlerinden yara aldı. Şahıslar, olaylarından ardından sosyal medya üzerinden kuryeleri tehdit eden paylaşımlarda bulundular. Can güvenliğinden endişe duyan kuryeler tek siparişe toplu halde gitmeye başladılar. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.