SON DAKİKA
Hava Durumu

Cübbeli Ahmet: Biz şeriatçıyız, demokrasiye inanmıyoruz

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, “Tehlike büyük. İstanbul’da belediye seçimleri var. İstanbul’un ne hale geldiği ortada, ne zararlar ne zevaller… İstanbul da maalesef karşı tarafta, Ankara da öyle. Biz şeriatçıyız, demokrasiye inanmıyoruz, reddediyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2023 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2023 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Cübbeli Ahmet: Biz şeriatçıyız, demokrasiye inanmıyoruz

Cübbeli Ahmet yaptığı sohbetler sırasında, İstanbul'un tehlikede olduğunu belirterek, CHP'nin kaybetmesi gerektiğini söyledi.

Cübbeli Ahmet, şu açıklamalarda bulundu:

"Tehlike büyüktür. İstanbul'da önümüzde belediye işi var. Görüyorsunuz ortalığı. İstanbul'un ne hale geldiği, belediyenin ne hale geldiği, ne kazanımların geri gittiği ortadadır. Onun için yani rehavete de kapılmamak lazım. İstanbul'da karşı taraf maalesef, Ankara da İzmir de öyle. İstanbul'da hala durum bu şekilde. Üsküdar'da bile sohbetsizlikten, ilimsizlikten insanlar değişik tavırlar takınıyorlar. Farklı saiklerle işler yapıyor. Saadetçi adam hala beni tenkit ediyor.

BİZ OMUZLUK İŞLERİ KALMIŞTI

Sizin yaptığınız rezillikler ortadadır. Allah muhafaza etsin. Müslümanlara çok zarar verdiler. Müslüman uyanık olacak. Durumumuz çok iç açıcı değil. Bu kadar yakına gelmesi tehlikenin ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Bir omuzluk işleri kalmıştı. Biz burada uğraşıyoruz. Biz particilik yapmıyoruz Allah için konuşuyoruz. Bu mesele mühimdir.

BİZ ŞERİATÇIYIZ, DEMOKRASİYE İNANMIYORUZ, REDDEDİYORUZ

Birkaç ay sonra yine mitingler başlayacak. Biz şu parti tam hayırdır demiyoruz, diyemiyoruz. Biz şeriatçıyız. Demokrasiye inanmıyoruz, reddediyoruz bir şeriat ehliyiz. O işçi koyuyor bu koymuyor diyelim belediyelere. Bu bizim için önemli. O PKK'cı alıyor bu almıyor önemli. Cenazemizi yarın biri yıkayacak. Kimin yıkayacağı... efendim adam hiçbir şey bilmiyor. Niye? HDP'nin bilmem ne derneğinin şeyiyle almışlar işe. Göndermişler cenaze yıkamacı. Milletin ölüsü kimin eline kalacak yani? Bunu konuşuyoruz.

Şeriat hükümleriyle olsak konuşmamıza gerek kalmaz. O bakımdan biz burada ne kadar kazanım İslam adına alırsak o kadar kar biliyoruz. Allah tamamına erdirsin de tamamen İslam nizamını nasip eylesin."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.