SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Oğan ile bir araya geldi!

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin gerçekleşeceği 28 Mayıs'a gidilirken ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Sinan Oğan'ın yapacağı destek açıklaması merakla bekleniyor. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Kemal Kılıçdaroğlu bugün ATA İttifakı'nın kritik isimlerinden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile bir araya gelmişti. Dikkat çeken görüşmenin ardından bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sinan Oğan bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2023 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2023 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Oğan ile bir araya geldi!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turu 14 Mayıs'ta tamamlandı. Cumhurbaşkanı adayları yüzde 50+1 koşulunu sağlayamamaları nedeniyle seçim ikinci tura kaldı. 13. cumhurbaşkanının belirleneceği 28 Mayıs'a doğru siyaset arenasında Sinan Oğan ve ATA İttifakı ile gerçekleşen temaslar gündeme gelmeye devam ediyor.

ERDOĞAN - OĞAN GÖRÜŞMESİ BAŞLADI

Son olarak Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Oğan'la bugün Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde bir araya geldi.

KILIÇDAROĞLU İLE ÜMİT ÖZDAĞ BİR ARAYA GELMİŞTİ

Sinan Oğan'ın 2. tur için adaylardan birini destekleyip desteklemeyeceği merakla beklenirken bugün kritik bir görüşme gerçekleşti. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı, Sinan Oğan'ı cumhurbaşkanı adayı gösteren ATA İttifakı'nda yer alan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ı partisinin genel merkezinde ziyaret etti.

AA-20230519-31178108-31178104-CUMHURBASKANI_ADAYI_VE_CHP_GENEL_BASKANI_KEMAL_KILICDAROGLU

Liderlerin görüşmenin ardından kameralar karşısına geçerek yaptığı basın açıklamasında verdiği mesajlar dikkat çekti.

OĞAN: TEMEL ŞARTLARIMIZI MASAYA KOYACAĞIZ

Geçtiğimiz günlerde gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan Sinan Oğan, destekleyecekleri tarafa şartlarını sunacaklarını açıklarken şunları söylemişti:

"Biz kararımızı verdiğimizde Sinan Oğan'ın kararı olmayacak. Bizimle birlikte hareket eden kitlenin kararı olacak. 1-2 gün içinde kararımız netleşecek. Tabanımızın önemli bir kısmını hareket ettirme kabiliyetimiz var. Bizim temel şartlarımız var bunları masaya koyacağız. Bu şartlarımız kabul edildikten sonra biz bir yediemin gibi sigorta gibi hükümetin içinde de yer alabiliriz. Sinan Oğan çekilse, seçim sonuçlarını yarım puan farkla kaybeden Erdoğan buradan puan alır seçimi kazanırdı."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.