SON DAKİKA
Hava Durumu

Depremzededen kötü işçilikle yapılmış konteyner isyanı

Hatay'da yaşayan bir depremzede çadırda kalmak yerine kendi imkanlarıyla bir firmadan konteyner satın aldı. Depremzedenin iddiasına göre bu konteyner kötü işçilikle yapıldığından dolayı birçok soruna neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2023 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2023 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Depremzededen kötü işçilikle yapılmış konteyner isyanı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan depremlerin ardından binlerce vatandaş evsiz kaldı. 

Yardım çadırlarında kalmak zorunda kalan vatandaşlar zor hava şartları nedeniyle farklı çözüm arayışlarına girdi. Kendi imkanlarıyla bir firmadan konteyner satın alan depremzede sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımda isyan etti.

Depremzedenin iddiasına göre firmadan aldıkları konteyner, kötü işçilikten çıkarak teslim edildiğinden birçok soruna neden oldu.

Buna göre paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Hatay'da yaşayan bir depremzedeyim. Yunnus Konteyner Adana Firmasından almış olduğumuz 2 konteyner, paylaşacağım fotoğraflarda da görüleceği gibi kabul edilemez bir işçilikle elimize ulaştırılmıştır. Fotoğraf ve videolarda da gördüğünüz gibi yağmur sonrası oluşan problemlerin dışında ana sorun konteynerlerin yapımındaki eksikliktir. Uzman kişilerce yapılmadığı belli olan bu ürünlerin afetzedelere satılması sadece hukuki bir suç değildir aynı zamanda da ahlaksızlıktır. Deprem sonrası, bulunduğum bölgede Tüketici Hakem Heyeti Birimi olmadığından nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyor ve hukukçulardan yardım istiyorum. Maddi ve manevi yorucu olan bu süreçte ne benim ne de bir başkasının daha fazla mağdur edilmesini istemiyorum."

Kaynak: Bursadabugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.