SON DAKİKA
Hava Durumu

Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail Dışişleri Bakanı'na tepki

Dışişleri Bakanlığı, "İsrail Dışişleri Bakanı, ülkemizi ve Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan, iftira ve yalan dolu, düzeysiz paylaşımlar yapmayı alışkanlık haline getirmiştir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2024 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2024 17:25
Kaynak: Ensonhaber
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail Dışişleri Bakanı'na tepki

Dışişleri Bakanlığı'ndan, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medya paylaşımına tepki geldi.

Küstahça paylaşımlarına devam eden Katz'e tepki gösterilen açıklamada, "iftira ve yalanın alışkanlık haline getirildiği" ifadeleri yer aldı.

İsrail Dışişleri Bakanı'nın, Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımı için şu açıklama yapıldı;

"BAHSE KONU OLAN ŞAHIS..."

Bahse konu şahıs, muhatap alınacak biri olma niteliğini çoktan yitirmiştir. Türkiye, dün olduğu gibi bugün de Filistinlilere en güçlü desteği vermeyi sürdürecektir.

BİR PAYLAŞIM DAHA YAPMIŞTI

İsrail Dışişleri Bakanı Katz, sosyal medya hesabında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan iftira ve hakaret içeren bir paylaşım yapmıştı.

Kaynak: Ensonhaber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.