SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan: Bizi çekemeyen anten taksın mı?

Şoför esnafıyla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Bir şoförümüzün ekmek teknesinin arkasında şöyle bir yazı gördüm: Çekemeyen anten taksın. Bizim bu sevgimizi çekemeyen de anten taksın mı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2023 20:42
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2023 20:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Erdoğan: Bizi çekemeyen anten taksın mı?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki Haliç Kongre Merkezi'nde ulaşım sektöründen temsilcilerle bir araya geldi.

"Bizim esnafımızla, bilhassa da şoför kardeşlerimizle muhabbetimizi bilen bilir" diyen Erdoğan, "Aramızda ayrı gayrı yoktur. Kimi zaman böyle salon toplantılarında, kimi zaman taksi, dolmuş duraklarında, kimi zaman trafikte denk geldiğimizde denk geldiğimizde sizlerle selamlaşırız. Bu temaslarımızda sohbetimizi yapar, karşılıklı muhabbetimizi ifade eder sonra da yolumuza devam ederiz" ifadelerini kullandı.

Bir şoförün aracına yazdığı yazıyı anlatan Erdoğan, "Geçtiğimiz günlerde yolda giderken bir şoför esnafımızın ekmek teknesinin arkasında şöyle bir yazı gördüm: 'Çekemeyen anten taksın'. Bizim bu muhabbetimizi, sevgimizi çekemeyen de anten taksın mı? Gerçi onlar sandıktan çıkan en açık mesajları bile alamayacak, hatta tam tersine çevirmeye çalışacak kadar ülkelerinden ve gerçeklikten kopmuş durumdalar. Bunlara anten de fayda etmez. Onun için uzaya İMECE uydumuzu gönderdik. Belki oradan alacakları sinyallerin uyanıp hakikatleri görmelerine bir faydası olur" diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.