SON DAKİKA
Hava Durumu

Hatay'da el frenini çekmeyi unuttuğu aracı halk otobüsüyle çarpıştı

Antakya ilçesisinde, sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu otomobil, ana yola çıkarak halk otobüsüyle çarpıştı. El frenini çekmeyi unutan sürücünün otomobilin arkasında koştuğu anlar kameraya yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2025 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2025 10:16
Kaynak: Ensonhaber
Hatay'da el frenini çekmeyi unuttuğu aracı halk otobüsüyle çarpıştı

Hatay'ın Antakya ilçesi Habibi Neccar kavşağında ilginç bir kaza yaşandı.Bölgede bulunan akaryakıt istasyonuna aracın park eden sürücü, el frenini çekmeyi unuttu.

OTOMOBİL HAREKET ETMEYE BAŞLADI

Sürücünün markette olduğu esnada hareket etmeye başlayan otomobil, hızla yola doğru çıktı.Anbean kameraya yansıyan olayda otomobil, seyir halindeki halk otobüsüyle çarpıştı.

O ANLAR KAMERALARA YANSIDI

El freninin çekilmediği otomobilin ana yola gittiği ve sürücüsünün aracını yakalamaya çalıştığı o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

OTOMOBİLDE HASAR OLUŞTU

Kazada yaralanan olmazken otomobilde ve otobüste maddi hasar oluştu.

"KAFAMI KALDIRDIĞIMDA ARABA ANA YOLA DOĞRU GİDİYORDU"

Bağırışlar sonrası aracın otobüsle çarpıştığını anlatan Bedirhan Eskiocak, "Su almak için petrole geldim. Köşede bir yerde oturdum. Bir otomobil benzin almaya geldi. Aracın şoförü bir şeyler almak için markete gitti. Sonra araba gidiyor diye bağırmalar duydum. Kafamı kaldırdığımda araba ana yola doğru gidiyordu. Ana yola gelen araba ile otobüs çarpıştı. Aracın önü kullanılmayacak hale geldi, sonrada çekici gelip aracı aldı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Ensonhaber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.