SON DAKİKA
Hava Durumu

İçki şişesiyle girdiği camide Kur'an-ı Kerim'e saldırdı!

İstanbul İkitelli Atatürk Oto Sanayi Sitesi'ndeki bir camiye, elinde alkol şişesi ve sigarayla giren bir şahıs Kur'an-Kerim'e çirkin saldırıda bulundu. İmamın şikayetçi olması üzerine zanlının polis ekipleri tarafından yakalandığı öğrenildi. Öte yandan şahsın cami içindeki skandal davranışları güvenlik kameralarınca anbean kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2022 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2022 09:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
İçki şişesiyle girdiği camide Kur'an-ı Kerim'e saldırdı!

İstanbul İkitelli Atatürk Oto Sanayi Sitesi'nde bulunan camiye ayakkabıları ve elinde içki şişesi ile sigara içerek giren ve Kur'an-Kerim'e tekme atan şahıs saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İmamın şikayetçi olduğu şahıs, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

KAMERALAR SKANDAL ANLARI KAYDETTİ

Olay, dün İkitelli Atatürk Oto Sanayi Sitesi içerisinde bulunan camide yaşandı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde bir şahsın camiye ayakkabıları ve elinde içki şişesi ile sigara içerek girdiği görüldü. Öte yandan şahsın Kur'an-ı Kerim'e tekme attığı anlar ise izleyenlere 'bu kadarına pes' dedirtti.

İmamın şikayetçi olması üzerine zanlının polis ekipleri tarafından yakalandığı öğrenildi. Zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.