SON DAKİKA
Hava Durumu

İstanbul'da 4'üncü kattan düşerek hayatını kaybetmişti!

Kadıköy'de Fatma D.Ö.'nün Avukat Doğan C.G. tarafından 4'üncü kattaki evin balkonundan atılarak öldürülmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı. Şüpheli Doğan C.G. hakkında 'Kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. İfadesi alınan tanık M.Ç. kadının sert bir şekilde yere düştükten sonra şüphelinin aşağıya bakarak güldüğünü ve içeri geçerek müzik açtığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 11:31
Kaynak: Bursada Bugün
İstanbul'da 4'üncü kattan düşerek hayatını kaybetmişti!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Kadıköy Caferağa Mahallesi Mühürdar Caddesindeki evinde tek başına ikamet eden şüpheli Avukat Doğan C.G.'nin 13 Ağustos 2023 tarihinde Kadir Korhan Marmara'ya 'Hafız bana bir eskort numarası yolla' şeklinde mesaj attığı belirtildi. Marmara'nın ise Fatma D.Ö.'ye ait telefon numarasını şüpheliye atarak 'Al Can'dan aldım dersin' şeklinde mesaj attığı kaydedildi. Bunun üzerine şüpheli, Fatma D.Ö. ile mesajlaştı. Bu mesajlaşmalara iddianamede de yer verildi.

AŞAĞI ATTIKTAN SONRA GÜLDÜ

Fatma D.Ö.'nün 14 Ağustos 2023 tarihindeDoğan C.G.'nin evine geldiği aktarıldı. Bilgi sahibi olarak ifadesi alınan M.Ç. saat 20.30 sıralarında arkadaşları ile birlikte dolaştıkları sırada bir binanın 4'üncü katında bir kadın ve erkeğin bağırma sesini duyduğunu, yukarıya baktığında siyah saçlı bir kadının yanında bulunan kel üzeri çıplak, sırtında büyükçe dövmesi olan erkek bir şahıs tarafından balkondan atılmaya çalıştığını gördüğünü, kadının bu esnada çığlık atarak yardım istediği, erkek şahsın kadının bacaklarını tutarak aşağıya attığını, kadının sert bir şekilde yere düştükten sonra şüphelinin aşağıya bakarak güldüğünü ve içeri geçerek müzik açtığını söyledi.

AVUKATA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS TALEBİ

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede şüpheli Doğan C.G.'nin Fatma D.Ö.'ye mesaj atarak iletişime geçtiği ve Kadıköy'de evine davet ettiği, şüpheli Doğan C.G.'nin binanın 4'üncü katında bulunan evin balkonundan Fatma D.Ö.'nün bacaklarından tutarak aşağıya attığı kaydedildi. İddianamede şüpheli Doğan C.G. hakkında 'Kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.

NE OLMUŞTU?

Kadıköy'de 14 Ağustos 2023 Pazartesi günü saat 20.30 sıralarında, 4 katlı binanın 4. katındaki dairenin penceresinden Fatma D.Ö. (38) düşmüştü. Fatma D.Ö. olay yerinde hayatını kaybederken, evde bulunan Bursa Barosu'na kayıtlı Avukat Doğan C.G. (41), Fatma D.Ö.'nün kendisini aşağıya attığını iddia etti. Görgü tanıklarının, kadının bir erkek tarafından pencereden atıldığını söylemesi üzerine Doğan C.G. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Doğan C.G., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.