SON DAKİKA
Hava Durumu

İstanbul'daki ünlü bir restoranda yemeğin içinden izmarit çıktı

İstanbul'daki ünlü bir restoranda yemek yemek isteyen çift yemeğin içinden çıkanı görünce gözlerine inanamadı. Yemeğinden sigara izmariti çıkan çift soluğu restoranın mutfağında alırken, konu ile ilgili tutanak tutuldu. Mekanın yetkilileri ise suçlamaları reddetti.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 11:30
Kaynak: Bursada Bugün
İstanbul'daki ünlü bir restoranda yemeğin içinden izmarit çıktı

İstanbul'un en ünlü restoranlarından birinde skandal bir olaya imza atıldı. Yemek siparişi veren çift tabakta gördüğü sigara izmaritiyle neye uğradığını şaşırdı. Mutfaktaki yetkililer başta iddiaları reddetse de olayla ilgili tutanak tutuldu. Restorandan kendilerine dönüş olmadığını söyleyen mağdur çift tazminat davası açacaklarını söyledi.

A Haber'in haberine göre; Skandal çok ünlü bir mekanda yaşandı. Çift masaya mantarlı tavuk siparişi verdi. Yemek yerken çatala tuhaf bir cisim takıldı. Çift kısa süre sonra tabaklarında sigara izmariti buldu.

RESTORAN SUÇLAMALARI REDDETTİ

Yemeğinden sigara izmariti çıkan çift restoranın mutfağına durumu bildirdi. Mekanın yetkilileri, 'Zararlı alışkanlığı olan çalışanımız yok' diyerek suçlamaları reddetti. Olayın ardından tutanak tutuldu.

İzmarit mağduru Eray Üner yaşadıklarını böyle anlattı:

"Yemekten sigara izmariti çıktı, şok olduk. Eşim de şok oldu. Hatta, 'Bana mikrop bulaşmış olabilir mi?' dedi. Mutfağa girince bir daha şok olduk. O kadar kötü, o kadar berbat, pis, kirli... Mutfakta muhtemelen sigara içildiği ve yemeğe düştüğüne inanıyorum." dedi.

TAZMİNAT DAVASI AÇACAKLAR

Üner, "Bizden olamaz' dediler ama düzenlediğimiz tutanakla kabul ettiler." dedi. Restorandan henüz bir dönüş almadıklarını söyleyen Üner, tazminat davası açacaklarını söyledi.

Mutfaktaki yetkililer ise, "İmkanı yok. Mutfakta sigara içme gibi bir lüksümüz yok. Gelen malzemede bir şey vardır yani. Bunu açıklayacak bir durum yok, fotoğraflarını çekip merkezimize ileteceğiz. Sorumluluk kime aitse tutanak tutulacak" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.