SON DAKİKA
Hava Durumu

İzmir'de 'soğuktan öleceğim' diyen evsiz şahıs hayatını kaybetti

İzmir'in Buca ilçesinde dün bir vatandaş tarafından görüntülenen ve yardım isterken 'Engelliyim ve gidecek yerim yok. Ağabeyim doktor' diyen sokakta yaşayan adam, sabah saatlerinde ölü bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2024 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2024 16:32
Kaynak: Ensonhaber
İzmir'de 'soğuktan öleceğim' diyen evsiz şahıs hayatını kaybetti

İzmir'de 'insanlık ölmüş' dedirten bir olay yaşandı...

Buca ilçesi Güven Mahallesi 392 Sokak'ta bir apartmanın altında yaşayan adam, dün bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Görüntülerde yardım isteyen ve soğuktan öleceğini söyleyen 58 yaşındaki Adnan Kale, sabah saatlerinde vatandaşlar tarafından hareketsiz halde yatarken görüldü.

YARDIM İSTEDİ: SOĞUKTAN ÖLECEĞİNİ SÖYLEDİ

Durumun bildirilmesi üzerine sokağa gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Kale'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Belediye doktorları tarafından yapılan kontrollerde Adnan Kale'nin vücudunda darp izi olmadığı tespit edildi.

SESİNİ DUYAN OLMADI: CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Adnan Kale'nin cansız bedeni yapılan kontrolün ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğüne götürüldü.

"ENGELLİYİM, GİDECEK YERİM YOK"

Öte yandan, dün bir vatandaş tarafından videoya alınan Adnan Kale'nin 'Lütfen bana yardım edin. Soğuktan öleceğim. Engelliyim ve gidecek yerim yok. Ağabeyim doktor' dediği anlar yürek burktu.

Kaynak: Ensonhaber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.