SON DAKİKA
Hava Durumu

Kahramanmaraş'ta boğazı kesilmiş halde ölü bulundu

Kahramanmaraş'ta kayıp olarak aranan Turan Göde’nin (54) metruk bir binada boğazı kesilmiş halde cansız bedeni bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2026 23:32
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2026 23:33
Kaynak: Ensonhaber
Kahramanmaraş'ta boğazı kesilmiş halde ölü bulundu

Kahramanmaraş'ta akşam saatlerinde İsa Divanlı Mahallesi Hoca Oğlu Sokak’taki metruk binada bir kişinin hareketsiz olarak yattığını görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

KAYIP OLARAK ARANIYORDU, ÖLÜ BULUNDU

Ekipler, yaptıkları incelemede yerde hareketsiz yatan kişinin sabah ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulan Turan Göde olduğu ve boğazının kesilmesi sonucu hayatını kaybettiğini belirledi.

Turan Göde’nin cenazesi, otopsi için Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü.

ÖLÜM NEDENİ OTOPSİYLE NETLEŞECEK

Göde’nin cinayeti mi kurban gittiği ya da intihar mı ettiği yapılacak otopsi ve soruşturma sonucunda ortaya çıkacağı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Ensonhaber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.