SON DAKİKA
Hava Durumu

KKTC'de araç kurşunlayan çete üyesine 8,5 yıl hapis

Türkiye'den Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne giderek, araç kurşunlama olayına karışan organize suç örgütü üyesi Görkem Mete'ye (21) 8,5 yıl hapis cezası verildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2025 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2025 18:07
Kaynak: Bursada Bugün
KKTC'de araç kurşunlayan çete üyesine 8,5 yıl hapis

KKTC İçişleri Bakanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre; Girne Kaza Mahkemesi, Çatalköy'de bir aracı kurşunladıktan sonra olayda kullanılan tabanca ile yakalanan Görkem Mete'yi 8 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.

Mete'nin bir sosyal medya platformu sayfası üzerinde oluşturulan 'Tetikçi Grubu' adındaki organize suç örgütüne mensup olduğu ve söz konusu saldırıyı 250 bin lira karşılığında gerçekleştirdiği KKTC polisince tespit edilmişti.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.