SON DAKİKA
Hava Durumu

Kolonlarından ses gelen 18 daireli bina boşaltıldı...

Ankara'nın Sincan ilçesinde kolonlarından çatırtı sesi geldiği iddiası üzerine 18 dairelik bina önlem amaçlı boşaltıldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2025 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2025 09:12
Kaynak: Bursada Bugün
Kolonlarından ses gelen 18 daireli bina boşaltıldı...

Alınan bilgiye göre, Ankara'nın Sincan ilçesi Atatürk Mahallesi Pecenek Caddesi 82 numaralı 6 katlı 18 daireli binanın zemin katındaki kolonundan çatırtı sesi duyulduğu iddiası üzerine olay yerine gelen polis, itfaiye ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon ve Sincan Belediyesi ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.
Bina sakinlerini tahliye eden ekipler, önlem amaçlı doğal gaz, elektrik ve su vanalarını kapattı. Tahliye edilen bina sakinlerinin bir kısmı akrabalarına, bir kısım bina sakini de Büyükşehir Belediyesinin misafirhanesinde geceyi geçirmek üzere evlerinden ayrıldı.

"BAĞRIŞ ÇAĞRIŞ ÜZERİNE BİNA BOŞALTILDI"

Yan binada oturan Sinan Doğan ise o anları anlatırken, "Yan komşuyum ben. Otururken aşağıdan gürültüler geldi. Binanın alt katında, kirişlerde ve duvarlarda çatlama olduğunu söylediler. Bağırış çağırış oldu, sonrasında ekipler gelip şeritler çektiler. O sırada binayı boşalttılar tedbir amaçlı. Binada kimse kalmadı hep gittiler" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.