SON DAKİKA
Hava Durumu

Korku dolu anlar! 7 köpek kız öğrenciye saldırdı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) yerleşkesinde minibüs bekleyen kız öğrenci, 7 köpeğin saldırısına uğradı. Avcılar'da da benzer bir olay yaşanırken babasıyla servis bekleyen öğrenciye sokak köpeklerinin saldırdığı an kameraya yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2022 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2022 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Korku dolu anlar! 7 köpek kız öğrenciye saldırdı

Van YYÜ yerleşkesi güvenlik kamerasına yansıyan ve ne zaman yaşandığı henüz bilinmeyen olayda, genç kız başıboş köpeklerin saldırısına uğruyor. Üniversitenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan görüntülerde köpeklerin genç kızın etrafını sardığı görülüyor.

Köpeklerden dolayı korkuya kapılan genç kız, elindekilerle kendisini savunduğu görülüyor. Genç kız, kendisine yaklaşan köpeği savuşturmak isterken diğer köpeklerin de saldırısına maruz kalıyor. Korku dolu anlarda genç kız çareyi koşmakta bulsa da köpeklerin saldırısından kurtulamıyor. Kendisini korumaya çalışarak kaçan genç kız, güvenlik kamerası alanından çıkıyor.

SALDIRGAN KÖPEKLER BARINAĞA GÖTÜRÜLECEK

Van Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Adil Allahverdi, saldırgan köpeklerin toplatılması için ekiplerin sürekli sahada olduğunu söyledi.

Olayın ardından üniversite yerleşkesindeki saldırgan köpekleri toplattıklarını anlatan Allahverdi, şunları kaydetti:

"Saldırgan köpekleri kesinlikle sokaklarda bırakmıyoruz. Şu ana kadar yasaklı ırklar arasında yer alan 40'ı pitbull olmak üzere 65 saldırgan köpeği barınağımıza getirdik. Ekiplerimiz sürekli sahada. Üniversite bölgesi için ayrı ekip kurduk. Öğrencimize saldıran köpekleri de kısa süre içerisinde yakalayıp barınağa getirdik. İhbar alır almaz bölgede çalışma başlattık. Şu an ekiplerimiz yeniden aynı bölgede çalışmalarını sürdürüyor."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.